phpBB2Refugees.com Logo
Not affiliated with or endorsed by the phpBB Group

Register •  Login 

Continue the legacy...

Welcome to all phpBB2 Refugees!Wave Smilie

This site is intended to continue support for the legacy 2.x line of the phpBB2 bulletin board package. If you are a fan of phpBB2, please, by all means register, post, and help us out by offering your suggestions. We are primarily a community and support network. Our secondary goal is to provide a phpBB2 MOD Author and Styles area.

Strange Problem with Private Message posting


 
Search this topic... | Search General Support... | Search Box
Register or Login to Post    Index » General Support  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
JLA
Board Member



Joined: 30 Apr 2009

Posts: 310
Location: U.S.A


flag
PostPosted: Fri Oct 02, 2009 3:10 am 
Post subject: Strange Problem with Private Message posting

Noticed after we switched to Fast CGI that when posting a new private message sometimes just get a white screen. Message goes through but just a white screen.

This does not happen when posting topics or post replies.

Any ideas?

_________________
http://www.jlaforums.com
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Index » General Support  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT
 
Jump to:  

Index • About • FAQ • Rules • Privacy • Search •  Register •  Login 
Not affiliated with or endorsed by the phpBB Group
Powered by phpBB2 © phpBB Group
Generated in 0.0344 seconds using 15 queries. (SQL 0.0118 Parse 0.0008 Other 0.0218)
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Template Design by DeLFlo and MomentsOfLight.com Moments of Light Logo